Op deze pagina kunt u diverse foto albums vinden. Klik op de foto naast de tekst,
en u komt terecht bij het desbetreffende foto album.

Patrouille 12.00

Het casco van deze Patriouille boot 1200 is op onze werf gebouwd. Op het ogenblik wordt er nog hard aan de boot gewerkt.

25 mtr Luxe Motor

Voor opdrachtgever Stolk Marimecs hebben wij de huidplaten voor de 25 meter Luxe Motor gerolden gedrukt. Met behulp van deze 13 foto's krijgt u een goede indruk van

Buitengaats 660 Luxe

In dit foto album kunt u foto's bekijken van de Buitengaats 660 Luxe. Het ontwerp is van S. van der Werff. Deze prachtige sloep is met veel zorg gebouwd bij ons op de werf. Met een prachtig resultaat!

110 ft Kingship

Ook voor bedrijven in het buitenland is kwaliteit erg belangrijk. Vandaar dat opdrachtgever Multimetaal bij ons kwam om de platen voor de 110 feet Kingship te rollen. Het schip is verder afgebouwd in Hongkong

Tunnelschelpen

In dit foto album kunt foto's vinden van de door ons gevormde huidplaten voorpiek en tunnelschelpen. Dit werk is verricht ten behoeve van scheepswerf Alblas in opdracht van SSN. Materiaal dikte: 13mm/ 18mm/ 20mm

Patrouilleboot

Het rollen en drukken van een aluminium romp van een patrouilleboot voor Mastership, t.b.v. de Lung-teh werf in Taiwan.

Vintage

Door ons is gerold en gedrukt in 2006: het 27 meter lange aluminium zeiljacht 'Vintage'. Opdracht omvatte tevens het produceren van de kiel en het roer. Het is vericht voor NereÔde yachting in TsjechiŽ.

Bulpsteven

In 2006 hebben wij de de platen van de bulpsteven van de 'Anglian Sovereign' mogen leveren. De platen zijn in onze fabriek gerold en gedrukt. De gebruikte plaatafmetingen hiervoor zijn ca. 12000 mm * 3000 mm * 12 mm. De opdrachtgever was S.S.N.

Diverse foto's

Natuurlijk zijn er behalve de complete albums ook losse foto's van kleinere opdrachten of foto's waarmee we niet een compleet album kunnen vullen. Dat betekent niet dat deze foto's minder de moeite waard zijn! Integendeel! Een aantal zeer prachtige foto's kunt u terug vinden in dit album!

© 2003 - 2004 by A.T.L.